Pariu cu viata

S-a publicat februarie 16, 2012 de soniacostea

Vine Bacalaureatul!!!

Mai sunt cateva luni si vine Bacalaureatul!! Ce sa mai, Alina, Rapha, Bubu, Vlad, Gloria, Mihai si Levent, ”norocoasii” de anul acesta, au intrat in deja in febra pregatirii pentru examenele din vara!! :)

Alina este eleva a Colegiului National Bilingv George Cosbuc: “In viata, cel mai important este sa te tii de scoala. Este secretul succesului in absolut orice initiativa ai aborda. Desi nu este usor, imi spun in fiecare dimineata ca voi reusi si la bac si sa imi iasa cat mai bine personajul Ioana din Pariu cu viata

Rapha s-a mutat recent la Colegiul de Arte Dinu Lipatti: “Sunt coleg de clasa cu Mihai si Levent dar mai sunt la alte clase Bubu, Gloria, Cristina si Monica”. Rapha este bucuros ca nu va da bac-ul la matematica si isi doreste sa isi implineasca visul dupa examene, sa intre la UNATC.

Bubu recunoaste ca are mari emotii in asteptarea bac-ului si si-a ales ca proba optionala geografia: “Deja cunosc o mare parte din geografia Romaniei pe care am invatat-o in clasa a VIII-a unde am luat 10 la tezele cu subiect unic. Cel mai frica imi este de Istorie pentru ca trebuie sa aprofundezi, sa citesti sinteze ale istoricilor, foarte curand voi incepe si meditatiile”.

Vlad este elev la Scoala Centrala din Bucuresti si este pasionat de matematica si biologie, cateva din materiile pe care le va sustine la Bacalaureat: “Inainte de a ma indragosti de actorie, vroiam sa ma fac doctor asa ca am ales ca materie optionala biologia. Inca nu mi-a disparut aceasta idee cu medicina”.

Gloria Melu invata tot la Colegiul de Arte Dinu Lipatti: “Am mare noroc cu profesorii, cu colegii mei care imi dau lectiile pe care le-am pierdut, iau cate o materie in fiecare zi cu mine la Buftea si profit de orice pauza ca sa mai citesc pentru scoala”.

Mihai Mititescu si Levent Sali sunt colegi de clasa la Dinu Lipatti si se pregatesc si ei cu seriozitate pentru Bac: “Am foarte multe emotii, materia optionala pe care am ales-o este Logica de care imi este si cel mai frica pentru ca am studiat-o doar in clasa a IX-a”, marturiseste Mihai.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: